Yogability

Wat is Yogabillity

Yogability is een functioneel trainingsconcept gebaseerd op de 3 pijlers; mind, movement en breathwork. Het resultaat? Meer flexibiliteit, mobiliteit, spierkracht en lichaamsbewustzijn. Maar ook een verbeterde ademhaling en sneller herstel. Met Yogability haal je meer uit het dagelijkse leven en sportieve activiteiten.  

Voor iedereen

De Yogability lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Ongeacht leeftijd, de mate van kracht, flexibiliteit en ervaring. Ieder lichaam is anders en dat betekent dat er altijd houdingen zijn die je niet kunt. Er is geen goed of fout. Het gaat erom hoe je ermee omgaat. Het belangrijkste is dat je luistert naar de (on)mogelijkheden van je lichaam. 

De lessen

De Yogability-lessen zijn er in de varianten Accessory Work en Recovery die we beide aanbieden in onze box.

Yogability Accessory work
Tijdens deze lessen wordt iedere keer aan een ander thema gewerkt. Je kunt hierbij denken aan mobiliteit van de schouders en heupen, core strength, focus en meer. Hierbij zijn ademhaling, balans en mindset ook belangrijke thema’s. 

Yogability Recovery
Door het langer aannemen van houdingen en het doen van oefeningen om bijvoorbeeld fascia, mobiliteit of flexibiliteit te trainen, werken we met de Yogability Recovery aan een actief herstel. De ademhalingstechnieken zijn onder andere gericht op ontspanning, mindset en balans.