De coaches

Remko de Vos – headcoach en owner

Ik ben Remko de Vos, 36 jaar oud en coach en owner van CrossFit Unrestricted. CrossFit is voor mij een sport waar ik elke les word uitgedaagd om grenzen te verleggen en het beste uit mezelf te halen.

Ik ben in de jaren dat ik CrossFit, fitter en sterker geworden, zowel fysiek als mentaal. Niet van de ene op de andere dag, maar geleidelijk en structureel. Waar je bij CrossFit werkt aan je eigen uitdagingen, zorgt het community gevoel ervoor dat je er niet alleen voorstaat. Voor mij werkt dit motiverend en ga ik net een stapje harder dan dat ik anders zou doen. Ik ben ervan overtuigd dat veel meer mensen baat hebben bij deze methode van trainen. CrossFit is echt, maar dan ook echt voor iedereen en dat wil ik graag uitdragen bij CrossFit Unrestricted.

Patrick Hendriks – seniorcoach en owner

Ik ben Patrick Hendriks, 31 jaar oud en coach en owner van CrossFit Unrestricted. Ik ben 5,5 jaar geleden begonnen met CrossFit en waar ik eerder niet lang bleef hangen bij een sportschool, werkt CrossFit voor mij een soort van verslavend.

Elke keer als je iets bereikt hebt, is gewoon heel gaaf. Dat motiveert enorm. De afwisseling in de workouts, elke dag is gewoon echt anders, en het support van de andere atleten maken van CrossFit een hele gave sport. Geen eentonige oefeningen, maar met een goede techniek het beste uit jezelf halen. Ik vind het belangrijk dat iedereen bij ons de CrossFit box kan binnenstappen en trainen, geen hoge drempels, maar gewoon meedoen, op je eigen niveau.

Alex Klaver – juniorcoach

Ik ben Alex Klaver, 25 jaar en coach bij CrossFit Unrestricted. Ik ben altijd bezig geweest met sporten, ooit begonnen met capoeira en toen bleek dat ik de salto’s eigenlijk het leukste vond, ben ik overgestapt naar turnen.

Na dit jaren gedaan te hebben was het tijd voor wat anders en kwam CrossFit in beeld. En hier voel ik me helemaal in thuis. Bij CrossFit ben je altijd bezig met het verbeteren van jezelf, je streeft altijd naar een betere ik. Zowel fysiek als mentaal ben ik sterker geworden. Ik geef nu bijvoorbeeld minder snel op, ook buiten de sport. Ik vind de community een fijne bijkomstigheid bij de sport, trainingsmaatjes worden soms meer vrienden. Dat community gevoel vind ik belangrijk en wil ik graag meebrengen naar CrossFit Unrestricted.