De coaches

Remko – Headcoach en owner

Ik ben Remko de Vos, coach en owner van CrossFit Unrestricted. CrossFit is voor mij een sport waar ik elke les word uitgedaagd om grenzen te verleggen en het beste uit mezelf te halen.

Ik ben in de jaren dat ik CrossFit, fitter en sterker geworden, zowel fysiek als mentaal. Niet van de ene op de andere dag, maar geleidelijk en structureel. Waar je bij CrossFit werkt aan je eigen uitdagingen, zorgt het community gevoel ervoor dat je er niet alleen voorstaat. Voor mij werkt dit motiverend en ga ik net een stapje harder dan dat ik anders zou doen. Ik ben ervan overtuigd dat veel meer mensen baat hebben bij deze methode van trainen. CrossFit is echt, maar dan ook echt voor iedereen en dat wil ik graag uitdragen bij CrossFit Unrestricted.

Marcella – Yogabilitycoach, kidscoach en owner

Ik ben Marcella de Vos, Yogability- en Kidscoach en samen met Remko eigenaar van CrossFit Unrestricted. Voor mij is onze box een plek waar je op je eigen niveau werkt aan je fitheid. Hierbij hoort samen hard trainen, maar is er ook ruimte voor (nieuwe) ontmoetingen en merken we dat de sport hierin verbindt.

Ik zie tijdens de kidslessen dat CrossFit een sport is waardoor, in dit geval, de kinderen spelenderwijs bewust leren omgaan met hun lichaam. Dat bewustzijn vertaalt zich naar goede bewegingen en uiteindelijk naar meer kracht, mobiliteit en conditie. Een basis die niet alleen van groot belang is voor de kids. 

Het afgelopen jaar kwam Yogability op mijn pad. Een functionele yogavorm waarbij mindset, ademhaling, flexibiliteit en mobiliteit centraal staan. Naast dat dit een belangrijke ondersteuning is voor de CrossFit lessen is, zorgt Yogability ervoor dat je je in het dagelijkse leven fitter voelt. 

Roosmarie – Coach

Ik ben Roosmarie Kuikman. In januari 2014 ben ik zelf met Crossfit begonnen. De veelzijdigheid van de sport, de uitdaging en de community maken deze sport voor mij zo onwijs gaaf. Of je nu uitblinkt in het conditionele aspect, kracht, gymnastic skills of juist door enorme doorzettingsvermogen, Crossfit heeft voor ieder wat wils. 

Wat ik nog steeds bijzonder vind om te zien is de verbondenheid in een Crossfit community. Alle sporters doen de work-out op hun eigen niveau, waardoor ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Toch is het geen individuele training. Sporters helpen elkaar om het onderste uit de kan te halen door aanmoediging en ondersteuning. 

Uiteindelijk krijgt de laatste sporter meestal het grootste applaus. Dat geeft een kick.