De coaches

Remko – coach en owner

Ik ben Remko de Vos, coach en owner van CrossFit Unrestricted. CrossFit is voor mij een sport waar ik elke les word uitgedaagd om grenzen te verleggen en het beste uit mezelf te halen.

Ik ben in de jaren dat ik CrossFit, fitter en sterker geworden, zowel fysiek als mentaal. Niet van de ene op de andere dag, maar geleidelijk en structureel. Waar je bij CrossFit werkt aan je eigen uitdagingen, zorgt het community gevoel ervoor dat je er niet alleen voorstaat. Voor mij werkt dit motiverend en ga ik net een stapje harder dan dat ik anders zou doen. Ik ben ervan overtuigd dat veel meer mensen baat hebben bij deze methode van trainen. CrossFit is echt, maar dan ook echt voor iedereen en dat wil ik graag uitdragen bij CrossFit Unrestricted.

Patrick – coach

Ik ben Patrick Hendriks en ik ben 7 jaar geleden begonnen met CrossFit. CrossFit werkt voor mij een soort van verslavend. Elke keer als je iets bereikt hebt, is gewoon heel gaaf. Dat motiveert enorm. De afwisseling in de workouts, elke dag is gewoon echt anders, en het support van de andere atleten maken van CrossFit een hele gave sport. Geen eentonige oefeningen, maar met een goede techniek het beste uit jezelf halen. Ik vind het belangrijk dat iedereen bij ons de CrossFit box kan binnenstappen en trainen, geen hoge drempels, maar gewoon meedoen, op je eigen niveau.

Roosmarie – coach

Ik ben Roosmarie Kuikman. In januari 2014 ben ik zelf met Crossfit begonnen. De veelzijdigheid van de sport, de uitdaging en de community maken deze sport voor mij zo onwijs gaaf. Of je nu uitblinkt in het conditionele aspect, kracht, gymnastic skills of juist door enorme doorzettingsvermogen, Crossfit heeft voor ieder wat wils. 

Wat ik nog steeds bijzonder vind om te zien is de verbondenheid in een Crossfit community. Alle sporters doen de work-out op hun eigen niveau, waardoor ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Toch is het geen individuele training. Sporters helpen elkaar om het onderste uit de kan te halen door aanmoediging en ondersteuning. 

Uiteindelijk krijgt de laatste sporter meestal het grootste applaus. Dat geeft een kick.