Ontmoet onze coaches

Maak kennis met de coaches van CrossFit Unrestricted, de mensen die onze box tot leven brengen. Elk lid van het team brengt een unieke set vaardigheden en passies met zich mee, wat zorgt voor een dynamische en inspirerende trainingsomgeving.

Of je nu nieuw bent in de wereld van CrossFit of een doorgewinterde atleet, onze coaches helpen je om jouw doelen te bereiken. We geloven in het creëren van een ondersteunende community waarin iedereen wordt aangemoedigd grenzen te verleggen.

Kom Langs en Ervaar het Zelf

Benieuwd naar wat CrossFit Unrestricted uniek maakt? Kom langs, ontmoet ons team en ervaar de energie en passie die je in onze box vindt. Ontdek hoe onze coaches je kunnen inspireren om meer te doen dan je misschien voor mogelijk had gehouden.

Bij CrossFit Unrestricted draait het niet alleen om fitness; het draait om een community die je ondersteunt en coaches die je begeleiden op weg naar sterker, fitter en gezonder. We kijken ernaar uit om samen met jou te groeien, te zweten en te stralen. Welkom bij de CrossFit Unrestricted!