CROSSFIT KIDS

Veilig, verantwoord en vooral leuk

Op zaterdagochtend en woensdagmiddag geven we CrossFit les voor onze jongste members. Tijdens de lessen werken we op een leuke en speelse manier aan de fitheid van de kinderen. Maar ook samenwerken, zelfvertrouwen en sociale contacten zijn belangrijke aandachtsgebieden van CrossFit kids. De Basis van de lessen is functioneel bewegen. Kinderen worden zich meer bewust van hun lichaam en hoe ze bewegen. Hoe sta je, hoe til je, hoe beweeg je en waar ligt jouw grens. CrossFit levert een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen in de breedste zin van het woord.

Bij de CrossFit Kids leren kinderen tussen 5 en 11 jaar op een veilige, verantwoorde en vooral leuke manier de basis van het functionele bewegen. Na de CrossFit Kids kunnen de kids doorstromen naar CrossFit Teens. Naast leeftijd kijken we naar de algehele ontwikkeling van het kind zodra de overstap naar Teens in beeld komt.

De trainingen

De trainingen bestaan uit een warming up, een technisch gedeelte om de bewegingen te leren en een ‘intensieve’ WOD (Workout Of the Day). Na afloop staat er wat te drinken klaar en kan iedereen even lekker ‘bijkomen’. De lessen duren ca. 45 minuten.

De kosten

Voor € 25,- per maand trainen de kinderen 1 x per week onder begeleiding van enthousiaste en betrokken coaches en werken ze aan een goede basis voor hun verdere ontwikkeling. Wil je graag 2x per week trainen dan kost dat € 32,50.

CrossFit Unrestricted in Apeldoorn
CrossFit Unrestricted in Apeldoorn
CrossFit Unrestricted in Apeldoorn
CrossFit Unrestricted in Apeldoorn