CROSSFIT KIDS

Veilig, verantwoord en vooral leuk

Op zaterdagochtend om 9 uur geven we CrossFit les voor onze jongste members. We zijn ervan overtuigd dat CrossFit een positieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van kinderen in de breedste zin van het woord. Zo wordt tijdens de lessen op een leuke en speelse manier gewerkt aan de fitheid van de kinderen, maar ook samenwerken, zelfvertrouwen en sociale contacten zijn belangrijke aandachtsgebieden van CrossFit kids.

Met CrossFit Kids leren kinderen tussen 5 en 11 jaar op een veilige, verantwoorde en vooral leuke manier de basis van het functionele bewegen. Na de CrossFit Kids kunnen de kids doorstromen naar CrossFit Teens. Naast leeftijd kijken we naar de algehele ontwikkeling van het kind zodra de overstap naar Teens in beeld komt.

De trainingen

De trainingen bestaan uit een warming up, een technisch gedeelte om de bewegingen te leren en een ‘intensieve’ WOD (Workout Of the Day). Na afloop staat er wat te drinken klaar en kan iedereen even lekker ‘bijkomen’. De lessen duren ca. 45 minuten.

Voor € 25,- per maand trainen de kinderen wekelijks onder begeleiding van enthousiaste en betrokken coaches en werken ze aan een goede basis voor hun verdere ontwikkeling.