CROSSFIT TEENS

Gezond, vitaal en energiek lichaam

Bij de CrossFit teens trainen jongeren tussen 11 en 18 jaar. Tijdens de lessen staat kracht, conditie en mobiliteit centraal. De teens lessen kennen veel van dezelfde elementen als de volwassene lessen. Uiteraard worden deze aangepast aan het niveau en de ontwikkeling van de tieners en staat een goede beheersing van de techniek ook bij deze lessen bovenaan. We trainen in kleine groepen zodat er voor iedereen goede aandacht is.

Ook voor CrossFit teens geldt dat de sportieve achtergrond niet uitmaakt, waardoor iedereen mee kan doen. Naast dat gewerkt wordt aan een gezond, vitaal en energiek lichaam draagt CrossFit verder bij aan de ontwikkeling van tieners. Toename van zelfvertrouwen, leren winnen en verliezen, samenwerken, lichaamshouding en -bewustzijn zijn thema’s die op een natuurlijke manier terugkomen tijdens de lessen en daarmee ook in het dagelijkse leven. Zo wordt op een positieve manier bijgedragen aan de algehele ontwikkeling van de tieners. 

Waarom CrossFit teens bij CrossFit Unrestricted in Apeldoorn?

  • Gezond, vitaal en energiek lichaam
  • Zelfvertrouwen
  • Leren winnen en verliezen
  • Samenwerken
  • Lichaamshouding 
  • Lichaamsbewustzijn

De trainingen

De teenslessen bij CrossFit Unrestricted in Apeldoorn zijn iedere woensdag om 17.00 uur en duren 60 minuten. De trainingen bestaan uit een warming up, een technisch gedeelte om de bewegingen te leren en een ‘intensieve’ WOD (Workout Of the Day). Voor € 30,- per maand trainen de kinderen wekelijks onder begeleiding van enthousiaste en betrokken coaches en werken ze aan een goede basis voor hun verdere ontwikkeling. Jongeren die een keer kennis willen maken met CrossFit, kunnen een mail sturen naar info@crossfitunrestricted.nl of bellen / appen naar 06 – 15 13 88 41 en dan vrijblijvend meetrainen. Ook voor meer informatie kunnen je mailen, bellen of appen.

Wanneer: Woensdag 1630 en 17:30 uur en vrijdag 17.30 uur
Locatie: CrossFit Unrestricted, Adelaarslaan 24
Kosten: 1x per week: € 30,- per maand
2x per week: € 37,50,- per maand
Info: info@crossfitunrestricted.nl / 06 15 13 88 41