Yoga

Naast CrossFit bieden we ook verschillende vormen yoga aan. De yogalessen zijn een hele mooie aanvulling op de CrossFit, maar ook mensen die niet aan CrossFit doen zijn meer dan welkom en kunnen een abonnement afsluiten. Tijdens de lessen zijn we bezig lichaamsbewustzijn, kracht, mobiliteit en flexibiliteit, maar werken we ook aan balans tussen lichaam en geest en ademhalingstechnieken. We bieden op dit moment Yogability, Hatha Yoga, Zwangerschapsyoga en Yoga voor jonge tieners aan. Lees hieronder meer, maar kom vooral ervaren wat de lessen jou kunnen brengen.

Yogability

Yogability is een functioneel trainingsconcept gebaseerd op de 3 pijlers; mind, movement en breathwork. Het resultaat? Meer flexibiliteit, mobiliteit, spierkracht en lichaamsbewustzijn. Maar ook een verbeterde ademhaling en sneller herstel. Hiermee haal je meer uit het dagelijkse leven en sportieve activiteiten.  

Hatha Yoga

Hatha Yoga is voor iedereen die zich sterker wil maken, flexibiliteit wil vergroten en meer in balans wil voelen. Het is een krachtige yogavorm waarbij je lichaam en geest laat samenwerken. Doe mee en ervaar het zelf!

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is een mooie manier om tijdens je zwangerschap bewust te worden van jouw lichaam, om tot rust te komen en te ontspannen. Alles draait om hoe jij je voelt en hoe je mee kunt bewegen met alles wat er gebeurt.

(early) Teens

Op maandagavond om 18.30 uur maken de kinderen tijdens speelse sessies kennis met houdingen die ze energie en kracht geven. Dit helpt ze te ontspannen, het vergroot het zelfvertrouwen en het versterkt het concentratievermogen.