Maak kennis met CrossFit Unrestricted

Let’s meet – Gratis proefles

Wil je meer weten over CrossFit, kennis maken met CrossFit Unrestricted of eens vrijblijvend meetrainen in onze box? Volg een gratis proefles in onze box.

Klaar voor de start?

Ben je klaar voor de uitdaging en wil je beginnen met CrossFit? Dan nodigen we je uit om een abonnement af te sluiten en je aan te melden voor je eerste training bij ons. Have fun!

Welk lidmaatschap past bij jou?

Afhankelijk van je doelen en je achtergrond kies je de intensiteit van je lidmaatschap. Trainen bij CrossFit Unrestricted kan vanaf € 59,- per maand. Je traint dan twee keer per week. Wil je de intensiteit wat ophogen, dan is drie keer in de week voor € 69,- een geschikt abonnement. Wil je vaker komen, dan is er het onbeperkte abonnement voor € 79,- in de maand.

Fundamentals

Gedurende jouw eerste 3 CrossFit lessen leren we je de 9 fundamentele bewegingen die de basis vormen van CrossFit, technisch goed uit te voeren. Elke les wordt afgesloten met de zogenaamde WOD (Workout of the day). Hier ga je de aangeleerde oefeningen toepassen en maak je kennis met de verschillende vormen van de work-outs. Hierdoor kun je goed voorbereid de normale groepslessen gaan volgen. De fundamentals zijn verplicht voor iedere atleet die begint met CrossFit. Door het volgen van de fundamentals begrijp je niet alleen de trainingen beter, maar het helpt je om veilig en gemotiveerd te komen trainen, elke keer weer.

Gun jezelf 1 dag…

Dan weet je wat CrossFit voor jou kan betekenen. Leer je dan in één dag alles over Crossfit? Nee, maar wij zijn ervan overtuigd dat, wanneer jij twee keer in de week, gedurende drie maanden bij ons komt trainen, je weet of CrossFit iets voor jou is. Laat 3 maanden, 2x in de week trainen nou net samen zo’n 24 uur zijn.

3 maanden

X

2 uur trainen per week

=

1 dag