Hatha Yoga

Over Hatha Yoga

Hatha Yoga is voor iedereen die zich sterker wil maken, flexibiliteit wil vergroten en meer in balans wil voelen. Hatha Yoga is een krachtige yogavorm waarbij je lichaam en geest laat samenwerken. Doe mee en ervaar het zelf!

Voor iedereen

De  lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Ongeacht leeftijd, de mate van kracht, flexibiliteit en ervaring. Ieder lichaam is anders en dat betekent dat er altijd houdingen zijn die je niet kunt. Er is geen goed of fout. Het gaat erom hoe je ermee omgaat. Het belangrijkste is dat je luistert naar de (on)mogelijkheden van je lichaam. 

Over Joanne

De Hatha Yoga lessen worden gegeven door Joanne. Joanne is als yogadocent opgeleid in India en werkt als gecertificeerd Yoga Alliance docent. “Yoga maakt jezelf sterker, weerbaarder en rustiger. Autonomie, competentie en verbondenheid zijn de basisbehoeften die centraal staan in mijn sessies. Dit is een topcombinatie om lekker in je vel te zitten. Het feit dat het doorwerkt in zoveel aspecten van het leven, maakt mij enorm enthousiast over Yoga.”