Masterclass Breath Performance

Til je prestaties naar een hoger plan met behulp van ademhaling

Zondag 28 augustus geeft Sebastiaan Nederhoed, mede oprichter van Yogability, de masterclass Breath Performance. Tijdens deze 3 uur durende masterclass legt hij uit hoe je mentale en/of fysieke prestaties naar een hoger plan kunt tillen met behulp van je ademhaling. Denk hierbij aan verzuring tijdens het sporten maar ook aan slapen of herstel van COVID. Deelname aan de masterclass kost € 35,- voor members (€ 45,- voor niet members). 

Door het optimaliseren van je ademhaling verbeteren allerlei processen in je lichaam. Zo herstel je sneller, maar kun je ook langer doorgaan. Mét focus. Sebastiaan vertelt je meer over de werking van je ademhalingsstelsel. Ook leert hij je oefeningen die zorgen dat je beter kunt ontspannen. Daarnaast komen technieken aan bod die ervoor zorgen dat je minder snel buiten adem raakt. Tijdens de masterclass ga je onder andere aan de slag met:

  • het testen van je ademvolume;
  • het vergroten van de ROM van je diafragma (je belangrijkste ademhalingsspier);
  • het inzetten van je ademhaling als tool;
  • CO2-tolerantie-oefeningen.

Je ontvangt tips en tricks waarmee je direct aan de slag kunt, zoals ademtechnieken. De masterclass wordt afgesloten met een ontspannende ademsessie. Sebastiaan Nederhoed is naast medeoprichter van Yogability ook militair en yogadocent bij Defensie.  

Kosten

De kosten voor het 3 uur durende programma bedragen € 35,- voor members incl. koffie / thee. Niet members betalen € 45,-. Members melden zich aan via SportBit. Niet members via de aanmeldknop op deze pagina.