@home trainingen

Het uitgangspunt van CrossFit is dat je met weinig materiaal fit kunt blijven. Toen we twee jaar geleden de deuren (tijdelijk) moesten sluiten i.v.m. COVID-19, was de stap naar @home trainingen snel gezet. Natuurlijk missen we dan het samen trainen, maar thuis bewegen is natuurlijk beter dan stil zitten. En met een vreemd object, zoals een rugzak gevuld met flessen water of een paar zware schoolboeken, kun je een heleboel variaties bedenken. Of wat dacht je van een stoel of tafel? Prima ‘equipment’ om jezelf mee uit te dagen.

We hebben meer dan 70 verschillende trainingen opgenomen die allemaal van elkaar verschillen. Per training is de intensiteit en moeilijkheid aan te passen aan jouw niveau. Hiervoor worden handreikingen tijdens de filmpjes gedaan.

Ben je niet bekend met CrossFit, dan is dit geen probleem. De CrossFit bewegingen zijn functioneel. We trainen dus bewegingspatronen die we dagelijks gebruiken. Bekijk de filmpjes en luister goed naar de uitleg, dan gaat het je zeker lukken!

Wil je toch liever trainen onder begeleiding van een coach? Dat kan. Binnen de huidige maatregelen kunnen wij buiten op ons terrein trainen. Kom eens bij ons meetrainen en kijk of het wat voor je is. Wij bieden trainingen aan voor de allerkleinsten tot de aller oudsten. Niets is te gek en het belangrijkste, je hoeft niet fit te zijn om aan CrossFit te beginnen.

Veel plezier met trainen!

Bekijk hier 70 @home trainingen die je thuis kunt doen.