Voeding en CrossFit

Voeding… een veelbesproken onderwerp aan onze koffietafel. Met alle trends en ontwikkelingen en de wirwar aan informatie die hiermee gepaard gaat, valt er ook genoeg over te praten. Heb je behoefte aan begeleiding, wil je eens met iemand over jouw voedingsvraagstukken praten? Dan kun je contact opnemen met Claudia Bleijerveld van Proud2BFit via info@proud2bfit of 06 46 12 86 80.

Claudia is een ervaren CrossFit beoefenaar en is gediplomeerd personal trainer, gewichts- en sportvoedingsconsulent. zij helpt mensen door middel van voedingsadviezen op weg naar een gezonder, energieker en fittere levensstijl. Je kunt bij haar terecht voor een eenmalig advies en een advies op maat. Heb je andere wensen, dan kan dit natuurlijk ook besproken worden. De afspraken kunnen in onze box plaatsvinden, maar ook op een locatie naar keuze. 

Eenmalig advies: € 90,-

  • Intakegesprek van 60/90 minuten met weegmoment. Het weegmoment bestaat o.a. uit een meting van je gewicht, vet,visceraal vet, spiermassa en BMI
  • Analyse van je voedingspatroon op basis van het ingevulde eetdagboek
  • Tips en adviezen om je te helpen je voedingspatroon in een levensstijl te veranderen
  • Voorbeeld dagmenu

Advies op maat 250 euro

  • Intakegesprek van 60/90 minuten met weegmoment. Het weegmoment bestaat o.a. uit een meting van je gewicht, vet, visceraal vet, spiermassa en BMI.
  • 7 keer een consult met weegmoment van 15/20 minuten. Tijdens dit consult bespreken we je ervaringen van de afgelopen week en meten we het resultaat. Vervolgens doen we een analyse van de resultaten en krijg je tips en trucs die op jou van toepassing zijn.
  • Analyse van je voedingspatroon op basis van het ingevulde eetdagboek

Nice to know

Veel zorgverzekeraars vinden een gezonde levensstijl ook belangrijk en vergoeden daarom (gedeeltelijk) de kosten die u maakt bij Claudia als BGN-gewichtsconsulent.

Mail Claudia